BdL

Què és? / ¿Qué es?
Batalla de lletres (BdL) és un blog multilingüe que pretén comentar el món –el que s’escriu, el que es diu, el que es publica– amb l’objectiu que les lletres no perdin la batalla.
Batalla de letras (BdL) es un blog multilingüe que pretende comentar el mundo –lo que se escribe, lo que se dice, lo que se publica– con el objetivo de que las letras no pierdan la batalla.

Qui som? / ¿Quiénes somos?
Professors de Llengua i de Redacció de la Universitat Abat Oliba CEU.
Profesores de Lengua y de Redacción de la Universitat Abat Oliba CEU.

A qui ens dirigim? / ¿A quién nos dirigimos?
A tothom que ens vulgui llegir; a la comunitat univesitària de la UAO, i particularment als estudiants i professors de les llicenciatures de Periodisme i Publicitat.
A cualquier persona que quiera leernos; a la comunidad universitaria de la UAO en general y, en particular, a los estudiantes y profesores de las licenciaturas de Periodismo y Publicidad.

Història / Historia
BdL neix com un complement de la revista Letras de batalla de la Universitat Abat Oliba CEU. Les proves d’emissió comencen el 25 d’abril del 2007, només dos dies després de la presentació pública de la revista.
BdL nace como un complemento de la revista Letras de batalla de la Universitat Abat Oliba CEU. Las pruebas de emisión empiezan el 25 de abril de 2007, solo dos días después de la presentación pública de la revista.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s